Patrik Malmgren-Rask

Arbeten

patrikmalmgrenrask.se -> Arbeten

Arbeten

Använd denna sida för att skicka frågor om arbete eller övrig information!

Höganäs Närradio

Uppbyggnad av hemsida Skapande av webbspelare baserat på java med flash som fallback Installation av wordpress på server Skapande av grafik Besök sidan!

Helsingborgs Närradio

Uppbyggnad av hemsida Skapande av webbspelare baserat på java med flash som fallback Installation av wordpress på server Skapande av grafik Besök sidan!

Radio Kärnan

Uppbyggnad av hemsida Integrera webbspelare från Helsingborgs Närradio Installation av wordpress på server Grafisk design av slider skapande av logotype samt övrig grafik Besök sidan!

Forgotten memory

Uppbyggnad av hemsida Installation av wordpress på server Unik meny per inlägg Kontakt med grafisk profilerare som skapade logotype Besök sidan!

Kay Malmgren Fastighetsförvaltning

Uppbyggnad av hemsida Skapande av logotype (2015)Driftsättning av egen Windows 2012 Server samt installation av Apache och PHP/MySQL för drift av hemsida (2016)Driftsättning av egen Debian 7 Wheezy Server samt installation av Apache och PHP/MySQL för drift av hemsida Besök sidan!

Närradions Riksorganisation

Uppbyggnad av hemsida Installation av wordpress på server Produktion av webbradio får medlemar Uppbyggnad av programbank får distribution av ljudfiler Besök sidan!

Örkelljunga närradio

uppbyggnad av hemsida uppbyggnad av webbradio uppbyggnad av podradio system baserat på veckor under en månad Installation av wordpress på server Besök sidan!

Visans Vänner i Båstad

uppbyggnad av hemsida Content skrifter Installation av wordpress på server Besök sidan!

© Patrik Malmgren Rask